2000

Alles begon in het millennium jaar 2000. Als jonge dertigers zijn Ann en Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via kennissen belanden ze bij Anita, de uitbaatster van de frituurbarak op het kerkplein. Deze staat over te nemen en al snel hebben ze een overeenkomst. Vanaf dan zetten ze hun eerste stappen in het frituurleven.

Card image cap

2005

In 2005 beslist Heist-op-den-Berg om vanaf 2007 Aquafin werken uit te voeren op zowel het dorpsplein, Hoogstraat als Leo Kempenaersstraat. Ann & Bart overleggen met het gemeentebestuur. Ze krijgen maar geen duidelijke uitleg over wat er staat te gebeuren met de standplaats van hun frituur. Hierop besluiten ze de voormalige dorpsherberg te kopen en start het Schriecks Friethuys verhaal.

Card image cap

2008

In 2008 wisselen ze dan hun frituurbarak om in het Schriecks Friethuys. Deze is zowel voor de uitbaters als voor de klanten een enorme maar positieve verandering. Het Friethuys biedt nu ook de mogelijkheid om in een sfeer van dorpsgezelligheid de frietjes ter plaatse op te eten. En deze wordt gesmaakt

Card image cap

2020

In 2020 geven Annn & Bart hun zaak een nieuwe look, van logo to interieur. Er wordt een website aangemaakt alsook wordt ook de klantvriendelijkheid aangevuld met de mogelijkheid tot online shoppen.

Card image cap